Söndag 14 Sep

När man bor så här nära storstaden och varje gång man ska jobba har minst en halvtimme på sig att strosa runt och kolla i affärerna, då kan jag ju inte annat än säga att jag är sjukt shoppingsugen. När affärerna fylls med nya höstkläder, kortbyxorna och linnena är utreade, när kylan kryper sig på och löven börjar falla av träden, när jackan åker fram ur garderoben och strumporna åker på... Då är det inte sommar längre. Det nalkas höst må jag säga. Det är bara en tidsfråga om vilken dag vi vaknar upp på morgonen och det ligger frost på fönsterbläcket. Hösten är inte den roligaste årstiden eftersom den brukar innehålla mest regn av alla våra årstider. Men det finns ändå något mycket fint med hösten! Dessutom kan det ibland vara skönt att med gott samvete sitta inne och kolla på film en vanlig söndag kväll.
Men vi har ett litet problem, jag är fattig student, slut på pengar innan månaden har börjat och borde och kan inte köpa kläder... Då får man önska man hade lite pengar. Det är i alla fall gratis att kolla runt och önska man kunde köpa! :)


              

Erkänn det hade varit lite coolt om jag skaffade mig en frilla som tjejen på bilden? Det är ju nästan den enda frisyr jag inte haft, hehe. Halvlångt superkrulligt mörkt hår... de du! ;)

Mössan på bilden är helt klart rätt i höst! haha, har man inte råd att gå till frisören så har man inte.
Har nog aldrig tidigare sett en mössa med ett sånt klyftigt tryck på, måste köpa! (Annelie, det är la ändå en måstepryl?)


So long!
/Erica

Kommentarer
Postat av: Annelie M Sundholm

Ja. Det är verligen en måstepryl. VILL HA VILL HA VILL HA!!! Vart får jag tag på den?

Postat av: Erica

haha. Jag hittade den på http://www.rutmfl.se/... Det jobbiga är att den affären inte finns i stockholm utan i Göteborg, på nordstan.

Så nu vet alla ad jag ska göra nästa gång jag åker hem till Varberg.

2008-09-14 @ 23:06:11
Postat av: Olivia

Mössan är GRYM! (inte för att det är min stil, men grym ändå!) Jag ska till Göteborg på höstlovet :D.

Rut mfl har alltid fina grejer!

2008-09-15 @ 12:43:14
URL: http://oliviajohansson.blogg.se/
Postat av: Majlöv

Höst? Här sitter jag i t-shirt och shorts i ett luftkonditionerat hus (eftersom det är så varmt ute och fuktigt i luften..) ;)

Det verkar som att de flyter på bra därborta i alla fall? :)

2008-09-15 @ 16:21:10
URL: http://majlov.webblogg.se/
Postat av: Erica

Ja Emelie... det är iskallt här, alla plockar fram sina vinterjackor. Och skulle inte förvåna mig om det blir snö snart. :/

Hur varmt har ni det då? Blir det aldrig snö där? ^^, Jorå det flyter på fint, själv då?

kram

2008-09-15 @ 19:04:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback