Låååång torsdag

Jag tycker att det händer väldigt mycet varje dag. Jag försöker verkligen använda varje dag jag har kvar av mitt så kallade sommarlov (får man kalla det sommarlov när man inte går i skolan och jobbar?)... Varje dag tänker jag jag måste göra det här, eller det här för snart flyttar jag härifrån.
Men idag, idag var en sjukt händelserik dag... lätt värt att bloggas om. ^^,
Jo, det började redan när jag kom till jobbet imorse. Lotta var ensam, hennes sista dag. Kortfattat så försökte vi få detta till en väldigt bra dag för henne. Men hon hade redan fått en liten lagom utskällning av grannbutiken precis innan jag kom. Vi var tvugna att flytta på fyra pallar som stod i vägen för dom. hrm... lätt för henne att säga! Jag tror inte hon hade någon aning om att pallarna innehöll cementkrukor som väger 15 kg var... och som motsvarar i 360 kg per pall. (oj, kan det stämma Olivia?)... i alla fall vääldigt tungt. Så vi kunde inte göra något annat än köra runt pallarna och börja locka utt kruka efter kruka och placera vid entren i butiken.
Eftersom Lotta inte kan bära så mycket för hennes rygg (tror jag det är)... så förstår jag henne absolut och tyckte det bara kändes bra att göra en god gärning och ta alla krukor själv. Jag byggde upp värsta högen och blev väldigt nöjd med att få in alla dessa krukor på en sån liten yta. (tror du mig inte kan du ju alltid kolla förbi village imorn)
Aja, dagen gick vidare... orkar inte berätta allt där i mellan, men i slutet av dagen beslöt vi oss för att ge ett packet skorpor från butiken och ge till grannbutiken. Eftersom dom ringt och varit så sura för att våra saker stått i vägen. Så det gjorde vi, lämnade påsen och bad om ursäkt för att vi varit i vägen. Dom blev lite smått chockade och vi tyckte det var väldigt roligt.
Hoppas dom kommer in imorn och säger något om det, skulle allt vilja höra deras reaktioner i personalrummet. hihi...






Efter jobbet tänkte jag ta mig en sväng på stan, var ju låååång torsdag. Men jag träffade på mor och far som skulle ut på båtfärd. Så jag hängde på... det var jag päronen och granarna... hehe!
Väldigt händelserik båtfärd, nyckeln till den lilla hytten där flytvästar och annat bra-att-ha-saker åkte i vattnet. oops! Bensinen tog typ slut, så vi fick puttra in till hamnen. Ett grund dök uppp från ingenstans, ajdå! När vi sen ska plocka upp nycklarna från botten är dom borta. En ficklampa som blev en bygglampa, en kratta, åtta personer och en plöt Erica senare lyckades vi fiska upp nycklarna med krattan och lyckas sedan ta oss hem.
Händelserika dagar är fina, men kommer dom för ofta blir man nog lite trött...

//Erica

Kommentarer
Postat av: Olivia

Jo, det där med vikten kan nog stämma.. förvånar mig INTE liksom! Haha, kul att de blev glada för skorporna :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback